Udgivet i Indretning med mere

Lille lænestol til stuen - tips til at finde den helt rigtige

Af Otiumstol.dk

Stuen er samlingspunktet for familien. Det er her, hvor alle kan mødes og slappe af efter en lang og hård dag på arbejde eller i skolen. Udover at være der, hvor familien samles, er det også her, hvor man bruger tid med ens gæster. Derfor er det en prioritet for mange, at deres stue er indrettet ordentligt. 

Lav en plan for din stue 

Når du begynder at indrette din stue, kan det være fristende at købe alle møblerne ind samtidig. Selvom det er rart at få det overstået og begynde at indrette din stue, så kan det være svært at holde overblikket.

Når du bestemmer dig for at ommøblere stuen, kan det være en god ide at starte med at lave en plan for din stue. Det kan være en ide om, hvad du gerne vil have i din stue i form af større møbler eller andet.

Det kan være, at du gerne vil have plads til en sofagruppe, otiumstol, konsolbord, klaver eller noget andet. Når du laver en plan for stuen, kan det være en god ide at starte med de største møbler, da det giver dig bedre indblik i, hvor meget plads du har. 

Invester i kvalitetsmøbler 

Prisen op møbler varierer meget, men det gør kvaliteten også. Stuemøblerne er nogle af de møbler i hjemmet, som bliver brugt mest. Derfor er de tit investeringen værd, selvom gode møbler har en højere pris. Ved at vælge at investere i kvalitetsmøbler, investerer du automatisk i møbelhuse.

Danske møbelhuse er nogle af de mest eftertragtede på verdensplan, hvilket betyder, at dine møbler tit vil holde deres værdi. Danske designklassikere som ægget, svanen osv. holder i flere generationer, hvis man passer godt på dem.

Dansk design handler ikke kun om designklassikerne. Der kommer hele tiden nye og flotte møbler fra de danske møbelhuse. Et bud på en smuk men klassisk lænestol er Little Petra, som du kan finde her

Bestem et farvetema 

Nogle foretrækker at holde deres indretning i neutrale farver, hvor andre ikke er holder sig tilbage. Inden du begynder at introducere en masse forskellige farver og teksturer, kan det være en fordel at bestemme sig for et farvetema.

Med et farvetema vælger du en række farver, som du vil bruge i din indretning. Det gør det nemt at holde et tema i din indretning, så det ikke bliver rodet eller overvældende.

Derudover gør et farvetema det også nemmere for dig at finde møbler, som passer ind i dit hjem. Det kan være, når du vil engang vil udskifte dit sofabord, så har du en ide om, hvilket materiale vil passe ind.

Hvis du gerne vil eksperimentere med mere farve, kan det være en god ide at starte med brugskunst. De er ikke så voldsomme, og de er nemme at skifte ud, hvis de ikke passer ind. 

Pas på med at følge boligtrends 

Selvom man hurtigt kan blive inspireret, når man læser et boligmagasin, så er det ikke nødvendigvis alle trends, der passer til dig. Du kender måske problemet med at shoppe efter trends, når det kommer til din garderobe, og det samme gælder i indretning.

Det er en god ide at bruge tid på at finde din egen smag i indretning. Det vil sikre, at du kommer til at elske de møbler, som du køber, i mange år endnu, og ikke kun indtil trenden dør ud.

Hvis du gerne vil afprøve forskellige boligtrends, kan det være en god ide at starte småt. Det kan hurtigt blive dyrt at investere i en ny sofa eller lignende.

Det er langt mere overskueligt at vælge nye sofapuder, et tæppe eller billede, som du kan sælge videre eller donere, hvis det ikke passede ind i din smag. 

Find det du mangler på otiumstol.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 279 produkter fra mere end 18 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 326 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-10 09:07:05.

5
Produkttyper
279
Produkter
7
Brands
18
Forhandlere
326
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.